Zsuzsanna Megheșan, manager excepțional: reușita remarcabilă în conducerea Spitalului Municipal din Târnăveni

SĂNĂTATE. Zsuzsanna Megheșan, economistă și actualul manager al Spitalului Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni, a câștigat recent concursul pentru funcția de manager, fiind singura candidată în perioada 27 noiembrie 2023 – 7 decembrie 2023. Rezultatele concursului au reflectat performanțe remarcabile, cu note de 9,58 pentru proiectul de management, 9,79 pentru evaluarea abilităților manageriale și o notă finală de 9,69.

Proiectul de management, intitulat ”Siguranța și satisfacția pacientului”, evidențiază angajamentul de creștere a calității serviciilor medicale, adresând nevoile reale ale pacienților și urmărind sporirea satisfacției acestora. În contextul acestei viziuni, echipa de conducere condusă de Zsuzsanna Megheșan se concentrează pe creșterea calității serviciilor, formarea continuă a personalului, eficientizarea activității și consolidarea prestigiului spitalului pe termen mediu și lung.

Analiza SWOT a Spitalului Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni evidențiază puncte tari esențiale, precum personalul medical bine pregătit și competent, acreditarea conform standardelor ANMCS, un program informatic integrat eficient și spații disponibile pentru amenajare și închiriere către firme private. Finanțele solide, absența arieratelor și serviciile administrative în regie proprie completează imaginea pozitivă a instituției.

Zsuzsanna Megheșan subliniază importanța consolidării imaginii spitalului prin oferirea de servicii medicale de înaltă performanță în spațiile disponibile, generând astfel beneficii duble atât pentru pacienți, cât și pentru instituție. Această abordare strategică și focusul pe performanță sunt elemente cheie în menținerea și consolidarea pozitiei Spitalului Municipal ”Dr. Gheorghe Marinescu” Târnăveni în comunitate și în sistemul medical.

3 comments
  1. Ma bucur ca în orașul nostru auzim de bine.Actul medical este esențial în menținerea sănătății populației. Respectul reciproc:medic- pacient+ servicii de calitate ar trebui sa fie ceva normal. Ma bucur sa aud ca la noi acest lucru se întâmplă cu adevarat. Totul se datorește ca în fruntea spitalului a ajuns un om competent pentru aceasta funcție, fiind cunoscătoare a domeniului.

  2. Suntem mandri pt ceea ce a realizat d na Meghesan ca manager, mandri totodată ca este cetățean a municipiului nostru Târnăveni. Ii dorim multa putere de munca, sa ducă la îndeplinire toate proiectele dumneaei. Sincere felicitari

  3. Că fost pacient al Spitalului din Târnăveni apreciez sincer profesionalismul și implicarea personalului medical in tratarea pacienților,fapt ce se datorează Doamnei Manager în mare măsură , iprin coordonarea , dotărea spitalului și atmosferei existente ! Conform zicalei:”omul sfințește locul”! Felicitări și succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare