Zvonuri FALSE potrivit cărora Elon Musk ar fi organizat o petrecere de Halloween la Castelul Bran

FALS! La câteva zile după ce au început să circule primele zvonuri despre faptul că Elon Musk s-ar afla în România și că ar fi închiriat castelul Bran pentru o petrecere, nicio dovadă definitivă a prezenței sale – sau a Angelinei Jolie, despre care se zvonește, de asemenea, că ar fi fost prezentă – nu a fost pusă la dispoziție.

Dimpotrivă, doi oficiali din cadrul Ministerului de Interne din România, care au cerut să nu le fie dezvăluită identitatea, au declarat pentru Libertatea că nici Musk, nici Angelina Jolie nu au intrat în țară.

Gazda reală a petrecerii de Halloween de la Bran a fost cofondatorul PayPal, Peter Thiel. Omul de afaceri și soțul său, Matt Danzeisen, par să fi profitat de zvonurile privind Musk și Angelina Jolie pentru a scoate în evidență farmecul petrecerii. Miliardar de sine stătător, valoarea netă a lui Thiel este estimată la aproximativ 7 miliarde de dolari, ceea ce îl plasează pe locul 297 în Bloomberg Billionaires Index, potrivit Ziare.com.

Printre cei prezenți efectiv s-au numărat actrița Julia Sandstrom, dieteticiana Agnieszka Kaczmarska, îmbrăcată într-o bogată rochie din secolul al XIX-lea, și cei doi DJ care fac parte din trupa Too Many Left Hands, care au ales să îmbrace costume de pirat pentru petrecere. De asemenea, a fost prezent și Ovidiu Toma, directorul general al aplicației de comunicații criptate CryptoData.

Un teren privat de lângă Bran a servit drept zonă de aterizare pentru elicopterele invitaților bogați. Aceeași parcelă de teren adăpostea un panou gigantic pe care scria “Bine ai venit, Elon Musk!”, ceea ce a acreditat și mai mult prezența miliardarului. Stratagema de marketing a funcționat de minune, jurnaliștii români dublând petrecerea ca fiind una la care au participat “cei mai bogați oameni din lume”.

Mulți dintre invitații lui Thiel și Danzeisen s-au cazat la Kronwell, unul dintre hotelurile de lux din Poiana Brașov, potrivit Mediafax.
Cei doi organizatori au ales, de asemenea, să se cazeze la același hotel în perioada în care s-au aflat în zonă. Aceștia au vizitat împrejurimile turistice din Poiana Brașov, inclusiv o stână de oi, potrivit ProTV.
Vizita la castel a inclus spectacole de laser și magie, o masă de lux servită la Brașov și o petrecere. Fiecare dintre invitați a purtat măști și a urcat la castel în grupuri mici.
La petrecerea programată pentru duminică seară, o mulțime de turiști locali s-a format în jurul castelului Bran în speranța de a-i vedea pe Elon Musk sau pe Angelina Jolie, ambii intens prezentați în edițiile de seară ale numeroaselor televiziuni și televiziuni naționale de știri.

Greenpeace România
a profitat de ocazie pentru a sensibiliza opinia publică cu privire la distrugerea pădurilor din Carpați, proiectând pe turnul Castelului Bran mesaje adresate lui Elon Musk și Anjelina Jolie.

“Am profitat de ocazia Halloween-ului pentru a împărtăși o adevărată poveste de groază din pădurile lui Dracula. Este vorba despre drujbe, crime, lăcomie și moarte. În timp ce vorbim, pădurile vechi din Carpați sunt în continuare distruse de tăierile industriale, iar habitatele complexe dispar mai repede ca niciodată, cu șanse istoric scăzute de adaptare a biodiversității”, a declarat Ciprian Gălușcă, responsabil de campanie pentru păduri și biodiversitate la Greenpeace România.

Simultan cu petrecerea, Elon Musk a postat pe Twitter, platforma de socializare pe care a achiziționat-o recent, spunând că “mașinile sunt uimitoare”.
El a lăudat, de asemenea, pâinea și produsele de patiserie proaspăt coapte, ceea ce i-a determinat pe jurnaliștii locali de la Antena 1 să spună că acesta lăuda bucătăria tradițională românească.
Acum se pare că CEO-ul Tesla pur și simplu se bucura de produse de patiserie în altă parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare