AFACERE – În Târgu Mureș, o firmă olandeză vrea să introducă închirierea trotinetelor electrice pentru deplasarea prin oraș

0
1285

TROTINETE ELECTRICE – TÂRGU MUREȘ. O firmă olandeză vrea să testeze, printr-un program-pilot, închirierea de trotinete electrice în Târgu Mureș. Subsidiara din România prin care se dorește derularea afacerii este Lime Technology Network SRL, creată în martie 2019. Firma este înregistrată în Sectorul 5 București și este administrată de chinezul Weiyao Sun. Firma este proprietatea (100%) a firmei olandeze Lime Network BV și are ca obiect de activitate activități de închiriere și leasing cu bunuri recreaționale și echipament sportiv.

 

La înființare, firma olandeză era asociată în firma din România cu compania americană Neutron Holdings Inc., din San Francisco, cunoscută sub denumirea Lime. Aceasta a dezvoltat o afacere mondială din închirierea de scutere electrice, biciclete electrice, trotinete electrice etc. fără ca persoana care închiriază să fie obligată să o lase într-un anumit loc de parcare.

 

Practic, Lime funcționează cu ajutorul unei aplicații mobile care indică locația exactă a vehiculelor (prin GPS) și le deblochează în urma unui cod oferit după ce persoana care vrea să închirieze vehiculul plătește online taxa aferentă.

 

Joi, 30 septembrie 2021, ora 12.00, în fața clădirii Centrului Cultural “Mihai Eminescu” din Târgu Mureș, primarul Soós Zoltán și Alexandru Coman, manager operațional la Lime Technology Network SRL, vor face precizări oficiale privind acest program-pilot de închiere pentru deplasare a trotinetelor electrice.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ