ALEGERI LOCALE – Marius Pașcan: Cine sunteți, doamnelor și domnilor de pe afișele scumpe?

ADVERTORIAL ELECTORAL. Unii dintre candidații pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș, care au la dispoziție resurse financiare imense (nu doresc să comentez de unde au milioanele de euro investite în această campanie), și-au contractat consultanți specializați în marketing electoral, din România și din afara ei, au între 60 și 100 de angajați retribuiți în echipa de campanie, care-i sfătuiesc zilnic ce să spună, cum să se îmbrace, când și cum să zâmbească, le concep mesajele electorale, spoturile audio și video… O întreagă industrie pentru a părea „feți-frumoși și ilene cosânzene”, pentru un tuning de carismă ipocrit, pentru a induce în eroare politic electoratul.

 

Acești candidați fac tot posibilul pentru a dobândi o funcție de primar, adică de demnitar al statului, a cărui leafă nu depășește în mod cinstit 12.000 de lei/lună. Nu vă gândiți cumva și dumneavoastră că sumele imense investite în această campanie reprezintă bani aruncați pe geam și că respectivii pretendenți nu doresc ca, odată scopul atins, să-și recupereze într-un fel sau altul investiția cât mai repede posibil prin pârghiile pe care le au la îndemână în administrația publică locală? Sincer, nu vă gândiți la asta?

 

Dacă există miracole…

 

Eu, Emil-Marius Pașcan, mă reprezint singur, sunt un om simplu, am aceeași echipă compusă din doi consilieri, de mai bine de 12 ani încoace, nu am apelat la nicio consultanță electorală de specialitate și nu am bani de recuperat din funcția de primar al municipiului Târgu Mureș. În plus, exist în lumina spațiului public și reprezint mureșenii, ca parlamentar și președinte al Partidului Mișcarea Populară (PMP) în județul Mureș și președinte executiv al PMP la nivel național.

 

Nu vă lăsați manipulați și amăgiți, nu vă lăsați orbiți de banii, de strălucirea electoral opulentă și de tertipurile unor candidați care, fie v-au demonstrat de ce sunt capabili până acum, fie au apărut dopați politic „miraculos”, îngrășați în ajun din neantul anonim.

 

Fiți vigilenți și precauți, analizați ofertele, promisiunile, programele, cu dreaptă măsură. Nu se pot face miracole peste noapte pentru comunitate din funcția publică de primar. Se poate însă conduce cinstit, vizionar, cu o bună strategie un oraș. Sigur, asta, într-o urbe ca a noastră în care am văzut cu toții ce s-a întâmplat în ultima perioadă, pare o minune, un miracol. Dacă așa pare, atunci acesta este singurul care poate fi înfăptuit, cu condiția să dați votul cui merită, nu cui vă asaltează spunându-vă că merită.

 

Doar împreună, reușim!

 

Emil-Marius PAȘCAN, candidatul PMP la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș

 

* Acest material a fost comandat de Partidul Mișcarea Populară – filiala Mureș. Cod unic de identificare: 21200020

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare