Ana Dumbravă, cel mai bun jucător de Counter-Strike pentru al doilea an consecutiv

GAMING. Ana Dumbravă, cunoscută în comunitatea de gaming sub pseudonimul “ANa”, a fost recent reconfirmată ca fiind cea mai bună jucătoare de Counter Strike din lume pentru al doilea an consecutiv. Aceasta evoluează în calitate de Polar (lunetist) pentru echipa Nigma Galaxy și a reușit să impresioneze în mod constant în sezonul competițional 2023.

HLTV, o autoritate de top în monitorizarea și evaluarea performanțelor jucătorilor de Counter-Strike la nivel global, a analizat cu atenție evoluțiile din sezonul competițional și a evidențiat contribuțiile semnificative ale Anei Dumbravă la succesul echipei sale. Prin rezultatele impresionante în competițiile de top, Ana a fost votată de către un juriu specializat drept cea mai bună jucătoare.

După primirea distincției, Ana Dumbravă a declarat: “Jucătoarea anului a doua oară consecutiv. Sunt încă șocată, nu pot exprima toate sentimentele pe care le am acum. Sunt foarte fericită să văd cât de mult sprijin am primit din partea publicului, și sper că cu acest premiu pot inspira tinerii să-și urmeze visele. Vă iubesc pe toți, sper că v-am făcut mândri!”

Echipa Anei Dumbravă, Nigma Galaxy, a dominat scena Counter-Strike în 2023, deținând toate titlurile mondiale relevante. Cu șase titluri ESL câștigate în ultimii doi ani, echipa continuă să stabilească standarde înalte în lumea Counter-Strike și să consolideze poziția de lider în această disciplină esport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare