ANCHETĂ – Crimă în Reghin, urmată de incendiere

RĂZBUNARE. O femeie din municipiul Reghin, în vârstă de 58 de ani, a murit aseară, după ce a fost înjunghiată de fostul ei soț, care apoi a dat foc apartamentului. Bărbatul a atacat-o cu cuțitul și pe fosta lui soacră, în vârstă de 85 de ani, dar aceasta, grav rănită, este în viață (persoana rănită a suferit arsuri și intoxicație cu fum). Potrivit anchetatorilor, femeia s-a mutat la mama ei pe timpul divorțului, sentința instanței de judecată pronunțându-se la sfârșitul anului trecut.

 

Pompierii de la Detaşamentul Reghin au intervenit pentru stingerea incendiului și evacuarea din locuință a celor două femei, dar una dintre ele a fost declarată decedată la scurt timp. Bărbatul a fost identificat în persoana fostului soț, o persoană în vârstă de 52 de ani, împotriva căreia victima obținuse un ordin judecătoresc care interzicea apropierea acestuia la o distanță mai mică de 100 de metri de persoana ucisă.

 

UPDATE. A murit şi cea de a doua femeie (mama primei victime), care a fost rănită grav în incendiul provocat cu premeditare seara trecută, într-un apartament din Reghin. Bărbatul reținut, care este fostul soț al primei victime, este cercetat pentru omor, tentativă de omor şi distrugere prin incendiere.

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare