ANCHETĂ – Crimă în Reghin, urmată de incendiere

0
293

RĂZBUNARE. O femeie din municipiul Reghin, în vârstă de 58 de ani, a murit aseară, după ce a fost înjunghiată de fostul ei soț, care apoi a dat foc apartamentului. Bărbatul a atacat-o cu cuțitul și pe fosta lui soacră, în vârstă de 85 de ani, dar aceasta, grav rănită, este în viață (persoana rănită a suferit arsuri și intoxicație cu fum). Potrivit anchetatorilor, femeia s-a mutat la mama ei pe timpul divorțului, sentința instanței de judecată pronunțându-se la sfârșitul anului trecut.

 

Pompierii de la Detaşamentul Reghin au intervenit pentru stingerea incendiului și evacuarea din locuință a celor două femei, dar una dintre ele a fost declarată decedată la scurt timp. Bărbatul a fost identificat în persoana fostului soț, o persoană în vârstă de 52 de ani, împotriva căreia victima obținuse un ordin judecătoresc care interzicea apropierea acestuia la o distanță mai mică de 100 de metri de persoana ucisă.

 

UPDATE. A murit şi cea de a doua femeie (mama primei victime), care a fost rănită grav în incendiul provocat cu premeditare seara trecută, într-un apartament din Reghin. Bărbatul reținut, care este fostul soț al primei victime, este cercetat pentru omor, tentativă de omor şi distrugere prin incendiere.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ