AUTOSTRADA – În cinci comune și orașe din județul Mureș se declanșează exproprieri pentru „lucrări de utilitate publică de interes naţional”

0
138

EXPROPRIERI. Guvernul a decis, în ședința din 12 aprilie, declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional “Secţiunea 2A Ogra – Câmpia Turzii pe teritoriul localităţilor Bogata, Cheţani, Cucerdea, Cuci, Iernut, Luduş şi Ogra din județul Mureș şi pe teritoriul localităţii Luna din judeţul Cluj”.

 

Terenurile care vor fi expropriate sunt situate pe amplasamentul Autostrăzii Braşov-Tîrgu Mureş-Cluj-Oradea (considerat obiectiv de investiţii de interes naţional) și se află pe raza administrativă a județului Mureș, mai exact în comunele Bogata, Cucerdea, Cuci și în orașele Iernut şi Luduş.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ