Binance, cea mai mare platformă de schimb de criptomonede din lume, intenționează să facă noi angajări în hub-ul său tehnologic din Iași

HR. “Binance face constant angajări și se extinde în mod constant la nivel mondial, iar România, cunoscută pentru performanțele sale în domeniul IT și tehnologie, este un punct important pe harta noastră. Am deschis primul nostru hub tehnologic din țară la Iași în luna septembrie a anului trecut, după discuții substanțiale cu Guvernul României, iar anul acesta intrăm într-o etapă firească de creștere în care ne dorim să atragem numeroase talente în noul nostru centru”, spune Ilie Pușcaș, Binance Country Manager, într-un comunicat de presă.

Primele poziții disponibile pentru centrul din Iași sunt deschise pentru specialiști IT și includ domeniile Backend, QA, Frontend și Mobile. Expertiza necesară se axează în principal pe Java, typescript, iOS și Android, stiva MENA, automatizare și framework.

De asemenea, Binance recrutează în prezent și în departamentul de Customer Support pentru birourile sale din București.

România este a doua țară europeană în care Binance permite tranzacțiile în moneda locală. Compania a adăugat recent perechea de tranzacționare fiat BUSD/RON în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare