Bitcoin România deschide un sediul central la București

CRIPTO. Bitcoin România, exchange-ul de criptomonede fondat de frații Constantin și George Rotariu în 2014, a inaugurat recent un sediu în inima Bucureștiului. Această mișcare are ca scop să ofere un spațiu accesibil pentru potențialii clienți care doresc să interacționeze cu experții companiei și să se informeze cu privire la investițiile în criptomonede.

Situat pe Strada Nicolae Mavrogheni, în apropierea Pieței Universității, noul sediu reprezintă o premieră în peisajul cripto din România, având în vedere că majoritatea companiilor din industrie funcționează în principal online și nu oferă întâlniri fizice cu experții în domeniu.

George Rotariu, co-fondator și CEO al Bitcoin România, explică motivul din spatele acestei inițiative: “Aceasta inițiativă în care un client poate discuta față în față cu un expert cripto este o noutate pentru industria din România, majoritatea companiilor având prezența online și uneori putând fi contactați doar prin telefon. Noi suntem primii din România și printre primii în Europa care își deschid ușile publicului larg.”

La începutul anului 2023, firma a postat nu mai puțin de 131.000 de noi locuri de muncă, iar această expansiune fizică a sediului vine ca răspuns la creșterea interesului și a cererii pentru investiții în criptomonede. Mai mult decât atât, pe segmentul “fără experiență,” s-a înregistrat o creștere semnificativă a numărului de locuri de muncă disponibile, indicând dorința tot mai mare a oamenilor de a se implica în acest domeniu în plină dezvoltare.

Echipa Bitcoin România vede această mișcare ca un pas important în sprijinirea și educarea publicului român cu privire la criptomonede. În plus, în contextul celui de-al patrulea halving programat pentru 2024, ei doresc să pregătească utilizatorii pentru acest moment semnificativ în istoria criptomonedelor. Constantin Rotariu, co-fondator și Chief Strategy Officer al Bitcoin România, explică: “Acesta este un moment important, având în vedere că în 2024 urmează cel de al patrulea halving în rețeaua Bitcoin, de aceea ne-am propus să intensificăm eforturile noastre de informare și educare a publicului din România, pentru că utilizatorii să fie pregătiți cât mai bine și cât mai din timp pentru acest moment istoric.”

În prezent, compania are peste 70.000 de utilizatori activi pe platforma sa și o rețea de 80 de ATM-uri în întreaga țară. Cu venituri totale de peste 341 milioane de lei și un profit de 830.000 de lei în 2022, Bitcoin România continuă să-și consolideze poziția în piața criptomonedelor din România.

Această mișcare a reprezintă un pas semnificativ în consolidarea prezenței Bitcoin România și în promovarea încrederii în criptomonede, permițând clienților să se informeze și să interacționeze direct cu experții din domeniul criptocurrency.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare