Black Friday 2023: Pregătiri intense și recompense de la Sameday

CURIERAT. Sameday pregătește terenul pentru Black Friday 2023 cu estimări de peste jumătate de milion de colete livrate pe zi. Compania de curierat Sameday va desfășura o campanie specială de marketing în timpul acestui eveniment pentru a recompensa clienții care ridică rapid comenzile din easybox-uri, din cauza nevoii de spațiu. Această perioadă pregătitoare pentru Black Friday a inclus creșterea capacităților de sortare pentru a face față cererii anticipate.

În această toamnă, Sameday a lansat o aplicație mobilă proprie care aduce funcționalități adiționale pentru clienți. Printre aceste funcționalități se numără:

-Urmărirea în timp real a coletelor pe hartă, cu posibilitatea de a urmări locația exactă a coletului cu până la 2 ore înainte de livrare.
-Plata cu cardul direct din aplicație, permițând clienților să achite comenzile online, chiar dacă au ales plata ramburs.
-Redirecționarea coletelor către easybox-uri sau alte adrese, pentru a facilita ridicarea ulterioară.
-Prelungirea perioadei de păstrare a coletelor în easybox cu până la 24 de ore.
-Amânarea livrării cu până la 5 zile, permițând clienților să reprogrameze livrările în cazuri neprevăzute.

Pregătirile pentru Black Friday la Sameday sunt deja în desfășurare, iar compania se așteaptă la o creștere de 25% în volumul de livrări față de anul precedent, atât din partea clienților existenți, cât și din partea noilor clienți în 2023. Această creștere va duce la o medie zilnică de 500.000 de colete pe zi, cu un vârf de producere estimat la 600.000 colete în cea mai aglomerată zi, 13 noiembrie.

Pentru a face față acestei cereri sporite, Sameday a suplimentat personalul din hub-uri cu 45%, la curieri cu 22%, și a crescut numărul de TIR-uri de la 150 pe zi la 215 pe zi în perioada Black Friday. Programul de lucru va fi extins în toate hub-urile și agențiile Sameday, iar echipele din call-center vor fi suplimentate.

Sameday operează acum trei centre logistice mari, cel mai mare fiind la Rudeni, aproape de București, cu o suprafață totală de 22.000 mp. Al doilea centru este situat în Giurgiu, iar al treilea este hub-ul regional din Sibiu. Aceste centre sortează aproximativ 65.000 de colete pe oră, care sunt distribuite către 75 de depozite locale în toate județele și în Capitală, în funcție de densitatea populației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare