BONAPP.ECO – Reduce risipa de mâncare conectând consumatorii și furnizorii de produse alimentare

ECONOMIE. Bonapp.eco este un startup tehnologic românesc,o aplicație mobilă 100% românească destinată combaterii risipei alimentare. Aceasta disponibilă pe iOS și Android și are scopul de a conecta comercianții locali de produse alimentare (restaurante, brutării, cafenele, supermaketuri sau hoteluri) cu utilizatori aplicației care doresc să salveze alimente de la a fi aruncate.
Prin intermediul Bonapp.eco, utilizatorii pot achiziționa cu o reducere de preț de cel puțin 50%, alimente care se apropie de data de expirare.
 
Bonapp.eco anunță în premieră pentru România și primele date despre comportamentul unei generații de consumatori care încearcă să evite risipa alimentară.
 
În zece luni, utilizatorii Bonapp.eco au salvat 7,5 tone de alimente care dacă ar fi ajuns la gunoi, ar fi generat emisii de CO2 echivalente cu cele ale unei mașini cu motor diesel care ar înconjura Pământul de două ori pe la Ecuator: 15 tone de CO2.
 
95% din ofertele disponibile sunt pachete de produse alimentare cu discount de 50%.
 
Bonapp.eco listează ofertele a 500 de comercianți parteneri din București și Cluj-Napoca, pentru utilizatorii acestei aplicații, care își pot alege și apoi comanda produsele direct din aplicație, cu plata online, urmând să le ridice personal de la magazin.
 
Ofertele sunt disponibile în sistem „primul venit, primul servit”, în limita stocurilor.
Există utilizatori „campioni”, cu peste 400 de pachete salvate în 10 luni.
 
Sperăm că în curând aplicația va fi disponibilă și în alte orașe ale țării, pentru a putea bucura și ajuta restul românilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare