Budincă de chia cu afine / Áfonyás chia puding

REȚETĂ. Ingrediente: 2 cești afine, 5 linguri semințe de chia, 2 cești lapte de migdale sau cocos
Mod de preparare: Amestecă viguros seminţele de chia cu laptele de migdale sau cocos şi sparge eventualele cocoloaşe care se formează. Lasă la înmuiat seminţele de chia în lapte circa 15 minute, apoi amestecă cu o furculiţă în vasul respectiv, pentru a elimina aglomerările de bobiţe.
Lasă amestecul la temperatura camerei circa 30 de minute, apoi amestecă din nou cu o furculiţă sau tel.
Dă la frigider pentru 24 de ore, în vasele în care vrei să serveşti budinca.


RECEPT. Hozzávalók: 2 csésze áfonya, 5 evőkanál chia mag, 2 csésze mandula- vagy kókusztej.
Elkészités: A chia magokat erőteljesen keverjük össze a mandula- vagy kókusztejjel, és törjük szét a keletkező csomókat. Áztassa a chia magokat a tejben körülbelül 15 percig, majd egy villával keverje meg a tálban, hogy eltávolítsa a csomókat.
Hagyja a keveréket szobahőmérsékleten körülbelül 30 percig, majd ismét keverje meg villával vagy habverővel.
Hűtjük 24 órán át azokban az edényekben, amelyekben a pudingot tálalni szeretnénk.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare