BUGET – Gazon sintetic, pe stadionul „Metalul” din Reghin: investiția este estimată la 190.000 de euro

0
1484

INVESTIȚIE. Stadionul de fotbal „Metalul” din Reghin (situat pe strada Apalinei, nr.93 – peste drum de serele orașului), utilizat în special de grupele de juniori ale CSȘ Reghin, va beneficia de o investiție de 900.000 de lei (echivalentul a 190.000 de euro), cuantificată prin montarea de gazon sintetic.

 

Banii necesari investiției sunt cuprinși în bugetul local pe 2019 al municipiului Reghin. Baza sportivă „Metalul” este compusă din două terenuri (unul de joc, unul de antrenament), tribune și clădiri anexe și face parte din domeniul public al municipiului mureșean.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ