CAMPION – Rareș Cojoc, al 10-lea titlu de campion naţional la dans sportiv la adulți, la secţiunea Standard

0
347

DANS SPORTIV. Ultima ediție a Campionatului Naţional de Dans Sportiv, găzduită în Sala Sporturilor din Braşov și la care au participat peste 300 de perechi de sportivi, sub supravegherea a 20 de arbitri din 18 ţări, s-a închiat cu un nou titlu de campion național la adulți, cel de-al zecelea, pentru sportivul târgumureșean Rareș Cojoc, legitimat la clubul reghinean Dansul Viorilor – de această dată, mureșeanul a făcut cuplu cu Andreea Emilia Matei (de la clubul Pas în doi din București).

 

În afară de medalia de aur cucerită de Rareș Cojoc, sportivii mureșeni au mai cucerit încă două medalii de argint și două de bronz: argint și bronz pentru Alin Robert Megheșan – Sonia Nicoleta (de la clubul Dance Art Târgu Mureș) la copii I (6-9 ani) secțiunile Country și Latino; argint Andrei Claudiu Sasebeș – Diana Botarel (de la clubul Dansul Viorilor Reghin) la juniori I (12-13 ani) secțiunea Country; bronz pentru Radu Ștefan Beșleagă – Blanka Lorena Podar Petho (de la cluburile Dance Studio Iaşi – Dance Art & CSȘ Târgu Mureș) la juniori II (14-15 ani) secțiunea Country.

 

Campionatele Naţionale de la Braşov au reprezentat şi ultimul examen înaintea etapei de Grand Slam, care se va desfăşura la Sala Polivalentă din Bucureşti, în perioada 16-18 martie, eveniment la care va fi prezentă toată elita dansului mondial.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ