CÂȘTIGĂTOR CONTRACT – A fost desemnat proiectantul pentru nodul rutier de la Luduș din Autostrada Transilvania

0
932

AUTOSTRADA TRANSILVANIA. Nodul rutier Luduș de pe Autostrada Transilvania (A3), amplasat în zona kilometrului 18 al secțiunii 2A Ogra – Câmpia Turzii va fi proiectat de firma clujeană Explan SRL, controlată de Petru Ciufudean, care a câștigat contractul gestionat de CNAIR de elaborare a Studiului de Prefezabilitate și a Studiului de Fezabilitate privind realizarea de 12 noi noduri rutiere pe autostrazi, printre care și cel de pe autostrada din județul Mureș, cu o ofertă de 5,5 milioane de lei + TVA (exact: 5.509.250,26 lei + TVA).

 

Explan, care anul trecut a raportat o cifră de afaceri de 7,87 milioane de lei și un profit net de 1,9 milioane de lei realizat cu 5 angajați, trebuie să finalizeze studiile aferente celor 12 noduri rutiere de autostrăzi în maximum 17 luni de la data de la semnarea contractului, care va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

 

La licitație s-au depus patru oferte (aveți detalii despre ofertanți într-un articol msnews publicat la momentul închiderii ofertării, AICI).

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ