Coldplay la București: program și reguli de acces pentru concertele din 12 și 13 iunie

EVENIMENT. Publicul din București este în febră anticipând spectacolele grandioase ale formației Coldplay, programate pentru 12 și 13 iunie la Arena Națională. Cu organizarea impecabilă a Emagic, accesul la aceste evenimente extraordinare se va desfășura într-un mod ordonat și eficient, iar fanii sunt sfătuiți să urmeze regulile și indicațiile pentru a se bucura în deplină siguranță și confort de experiența live a concertelor.

Programul concertelor
Sosirea la eveniment este recomandată începând cu ora 17:00, cu trei intrări disponibile, amplasate strategic în Bulevardul Basarabia, Strada Maior Ion Coravu și Bulevardul Pierre de Coubertin. Emaa va deschide seria de spectacole în jurul orei 18:30, urmată de performanța lui Maisie Peters în jurul orei 19:15. Momentul mult așteptat al concertului Coldplay va începe în jurul orei 20:30. Trebuie menționat că orarul este orientativ și este posibil să sufere modificări minore din cauza naturii evenimentului live.

Accesul la locație și zonarea
Pentru a gestiona eficient fluxul de participanți și a evita aglomerația, accesul se va face în funcție de zona pentru care s-au achiziționat biletele, prin artera corespunzătoare. Iată împărțirea pe zone:

Bulevardul Basarabia: Bilete pentru Standing, Tribune, Pachetele Kubik Experience și SuperSolis Experience.
Strada Maior Ion Coravu: Bilete pentru Standing, Loje, Tribuna M, Tribune, Pachetele Ultimate Spheres Experience, Floris Early Entry Experience, Kaotica Lounge Experience și Calypso Seats.
Bulevardul Pierre de Coubertin: Bilete pentru Standing și Tribune.
Pentru posesorii de bilete VIP, se recomandă consultarea informațiilor privind programul personalizat corespunzător pachetului deținut, primite pe adresele de email folosite la achiziționarea biletelor.

Acces și bilete
Accesul la concert va fi permis doar în baza biletului valid, a unei singure persoane, o singură dată, până la finalul evenimentului. Este important ca fiecare participant să păstreze biletul și brățara pe toată durata spectacolului și să aibă asupra sa un act de identitate valid. Biletul nu poate fi transferat sau revândut și nu se acceptă restituiri.

Accesul copiilor și transportul
Accesul copiilor sub 12 ani nu este recomandat din cauza sunetului și luminilor puternice, iar accesul minorilor sub 16 ani este permis doar însoțiți de un adult, cu achiziționarea unui bilet la preț întreg.

Pentru a facilita accesul la locație, s-au pus la dispoziție mijloace de transport suplimentare și prelungirea programului pentru autobuzele și troleibuzele din București, asigurând un transport sustenabil pentru participanți.

Mâncare și băuturi
Stadionul va dispune de puncte de apă potabilă gratuită și va oferi opțiuni variate de mâncare și băuturi, servite în pahare refolosibile pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător.

Obiecte permise și interzise
Participanții sunt rugați să respecte lista de obiecte permise și interzise, pentru a asigura siguranța și confortul tuturor. Este interzis accesul cu obiecte precum sticle de sticlă, doze de aluminiu, obiecte contondente, aparate de înregistrare audio-video, biciclete, umbrele etc.

Condiții meteo și alte informații
Acoperișul stadionului va fi deschis pe durata concertului, indiferent de condițiile meteo, iar spectatorii sunt încurajați să consulte prognoza meteorologică și să se pregătească corespunzător. Nu sunt permise umbrelele, dar sunt recomandate pelerinele de ploaie și protecția solară.

Concertele Coldplay la București se anunță a fi evenimente memorabile, iar organizatorii fac tot posibilul pentru ca fiecare participant să se bucure de experiența live în condiții optime de siguranță și confort. Respectarea regulilor și cooperarea cu personalul de securitate sunt cheia pentru a asigura o seară de neuitat alături de una dintre cele mai mari trupe din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare