CONCERT – Clarinetistul Petru Pane şi pianista Oxana Corjos concertează la Palatul Culturii din Târgu Mureș

0
247
Oxana Corjos și Petru Pane

EVENIMENT. Clarinetistul Petru Pane, în vârstă de 16 ani, şi pianista Oxana Corjos vor susţine în luna aprilie un mini-turneu de primăvară în centrul căruia va sta prezentarea lucrării „Preludii dansante pentru clarinet şi orchestră”, de compozitorul polonez Witold Roman Lutosławski – Oxana Corjos va prezenta alternativ „Fantezia pentru pian şi orchestră în la minor”, de R. Schumann, şi „Burlesca în re minor pentru pian şi orchestră”, de R. Strauss.

 

Turneul, sprijinit de Institutul Polonez din Bucureşti, va ajunge pe 22 aprilie și la Palatul Culturii din Târgu Mureş, unde clarinetistul Petru Pane va fi acompaniat de Orchestra Filarmonicii din Târgu Mureş, dirijor Gheorghe Costin. Concertele vor avea loc online sau cu public, în funcţie de evoluţia situaţiei sanitare.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ