CONCERT DE REVELION – Află cine cântă în Tîrgu Mureș de Revelion

ANUL NOU. În Piața Victoriei își vor sărbători și-n acest an tîrgumureșenii Revelionul (cei care vor să petreacă trecerea dintre ani pe stradă). O să fie ș-un spectacol, organizat și plătit (din bugetul local) de Primărie. Să nu vă ținem în tensiune, vă spunem de la început: Kalláy Saunders Band. Prestația va costa puțin peste 9.000 de euro (plus cazare și hrană pentru tot staf-ul), respectiv 42.500 de lei, iar show-ul o să dureze o oră (începe la ora 22, în 31 decembrie).

 

Cine e trupa asta? Păi, dacă nu sunteți extrem de mari fani ai Eurovision, nu prea aveți de unde să știți, așa că vă spunem câteva despre ei. Trupa a fost fondată de András Kállay-Saunders (33 de ani), cel care în 2014 a reprezentat Ungaria la Eurovision și s-a clasat pe locul 5 cu piesa “Running” – după aceea, realizări mai notabile decât asta n-au existat.

 

Liderul trupei este fiul modelului Katalin Kállay din Ungaria (descendentă a familiei nobiliare Kállay) și al cântărețului de soul Fernando Saunders (mare parte din timp l-a acompaniat, la chitară bas, pe Lou Reed). Tânărul András Kállay-Saunders, care astăzi și-a simplificat numele de scenă, prezentându-se András Saunders, s-a născut în New York și și-a creat propriul band în 2014, combinând R&B, rock, pop, blues și soul.

 

Andrada VLAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare