CONCERT DE REVELION – Află cine cântă în Tîrgu Mureș de Revelion

0
574

ANUL NOU. În Piața Victoriei își vor sărbători și-n acest an tîrgumureșenii Revelionul (cei care vor să petreacă trecerea dintre ani pe stradă). O să fie ș-un spectacol, organizat și plătit (din bugetul local) de Primărie. Să nu vă ținem în tensiune, vă spunem de la început: Kalláy Saunders Band. Prestația va costa puțin peste 9.000 de euro (plus cazare și hrană pentru tot staf-ul), respectiv 42.500 de lei, iar show-ul o să dureze o oră (începe la ora 22, în 31 decembrie).

 

Cine e trupa asta? Păi, dacă nu sunteți extrem de mari fani ai Eurovision, nu prea aveți de unde să știți, așa că vă spunem câteva despre ei. Trupa a fost fondată de András Kállay-Saunders (33 de ani), cel care în 2014 a reprezentat Ungaria la Eurovision și s-a clasat pe locul 5 cu piesa “Running” – după aceea, realizări mai notabile decât asta n-au existat.

 

Liderul trupei este fiul modelului Katalin Kállay din Ungaria (descendentă a familiei nobiliare Kállay) și al cântărețului de soul Fernando Saunders (mare parte din timp l-a acompaniat, la chitară bas, pe Lou Reed). Tânărul András Kállay-Saunders, care astăzi și-a simplificat numele de scenă, prezentându-se András Saunders, s-a născut în New York și și-a creat propriul band în 2014, combinând R&B, rock, pop, blues și soul.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here