CONFIRMARE – La începutul anului viitor, producătorul român de încălțămite Marelbo deschide cel de-al doilea magazin în Târgu Mureș

0
510

INAUGURARE. Cel mai mare producător de încălțăminte din piele naturală din România, Marelbo, va deschide la începutul anului viitor cel de-al doilea magazin în municipiul Târgu Mureș. Informația a fost confirmată de Ionuţ Bobu, CEO Marelbo.

 

Cel de-al doilea magazin din Târgu Mureș va fi cel de-al 60-lea al producătorului român de încălțăminte care a fabrica în comuna Vicovu de Sus (jud. Suceava). Primul magazin Marelbo deschis în Târgu Mureș este situat în centrul urbei, în Piața Trandafirilor nr. 6.

 

Grupul de firme Marelbo cuprinde Marelbo Prod Com SRL, Marelbo SRL, Marelbo Shoes şi iBOB, are 740 de angajaţi şi anul trecut a raportat o cifră de afaceri de 88 milioane lei.

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ