CONFIRMĂRI – Asaf Avidan și White Lies printre noii artiști anunțați la AWAKE Festival 2020

0
121

AWAKE 2020. Organizatorii Awake Festival 2020, care va avea loc în perioada 14-16 august pe domeniul Teleki din Gornești, promit o experiență eclectică unde cei prezenți se vor putea bucura de muzică bună timp de 3 zile și 3 nopți.

 

După ce au anunțat prezența artiștilor JP Cooper, Dubioza Kolektiv, Vița de vie, Zagar și Grasu XXL, organizatorii Awake 2020 au completat line-up-ul cu cunoscutul artist israelian Asaf Avidan, Asian Dub Foundation, White Lies, Camo & Krooked, Dimension, Hybrid Minds, Silent Strike, Oddprophet și Trampa.

 

De asemenea, la cea mai chill scenă a festivalului, The Castle Lounge, ediția din acest an îi reunește Andi Moisescu, Andre Rizo, Andrew Dum, Brody & Dr. Panda, Dex, Digitalove, The Hollygood Gang, Karak, Manuel Riva, Sasha Lopez și mulți alții.

 

Awake 2020 reunește acte artistice și activități speciale, de la cinematograful în aer liber la biblioteca din pădure, de la conversații inovatoare pe teme importante găzduite de platforma de idei „Feed your Mind” până la concursul de instalații artistice de mari dimensiuni “ArtDoor”, într-un setup creativ și captivant.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ