COPIL UCIS – Polițiștii mureșeni l-au reținut pe proprietarul armei cu care un copil de 8 ani și-a ucis, accidental, fratele în vârstă de 5 ani

0
1502

OFICIAL. Polițiștii mureșeni l-au reținut pe proprietarul armei cu aer comprimat cu care luni, în jurul orei 15, un copil de 8 ani și-a împușcat mortal de fratele în vârstă de 5 ani, accidentul având loc în comuna mureșeană Mădăraș. Proprietarul armei are 49 de ani și deținea legal arma cu aer comprimat (neletală), dar este acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, cu circumstanțe agravante, infracțiune pedepsită de Codul penal.

 

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și se află în custodia poliției mureșene, la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție al Județului Mureș. În acest caz, cercetările sunt în derulare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

 

Detalii despre tragicul accident, AICI.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ