CORONAVIRUS – Consiliul Județean Mureș a anunțat că are 9 angajați confirmați pozitiv la infectarea cu virusul COVID-19

0
1025

OFICIAL. Consiliul Județean Mureș a anunțat oficial că, în afara președintelui administrației publice județene, Péter Ferenc (UDMR), are încă 8 persoane confirmate pozitiv cu virusul COVID-19. Atribuțiile președintelui Péter, aflat de la finalul săptămânii trecute în izolare la domiciliu pentru 14 zile, au fost delegate vicepreședintelui CJ Mureș, Alexandru Cîmpeanu (PSD).

 

Forul administrativ a precizat întreaga clădire a fost dezinfectată, spațiile în care are acces publicul sunt dezinfectate zilnic și toate persoanele confirmate au fost supuse anchetelor epidemiologice de către Direcția de Sănătate Publică Mureș, iar contacții direcți ai acestora au fost puși în izolare la domicilii. Deocamdată, conducerea CJ Mureș susține că nu este indicată închiderea instituției.

 

În această perioadă, deși programul de lucru cu publicul nu a fost restricționat, accesul cetățenilor se face limitat, cu respectarea măsurilor de protecție și a distanțării sociale și, în măsura posibilităților, cetățenilor li se solicită să se adreseze instituției prin mijloacele electronice (pe adresa de e-mail cjmures@cjmures.ro) sau telefonic (la numerele 0265-263.211, fax: 0265-268.718).

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ