CRONICĂ DE MECI – Unirea Ungheni, înfrântă pe teren propriu de Unirea Dej, după ce a primit 3 goluri în ultimele 30 de minute

FOTBAL. CS Unirea Ungheni 2018, nou-promovata mureșeană în Liga a III-a, a închis etapa a 5-a în Seria a 9-a, într-un meci disputat pe teren propriu cu experimentata FC Unirea Dej, echipă clasată înaintea acestui meci pe locul 2 deși a disputat doar 3 jocuri (toate câștigate).

 

Antrenorul mureșenilor, Ioan Adrian Pop, a început partida cu următorul 11: Eremiaș – Trăistar, Stoica, Bucur, Coman, Roșca, Solymosy, Iliescu, Iușan, Caliani, Rotaru.

 

Echipa clujeană, antrenată de tânărul gorjean Dragoș Militaru (venit de la Luceafărul Oradea), s-a impus cu 1-3 (1-0), deși venea o altă partidă dificilă, susținută în urmă cu 3 zile, în Cupa României, cu U. Cluj (pe care a pierdut-o cu 2-0). Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Cosmin Apetrei (centru), Sebastian Păduraru și Andrei Pișta (asistenți).

 

Mureșenii au deschis scorul în mintul 25, din lovitură de la 11 metri, prin Iliescu, intrând la cabine în avantaj, și păreau că se îndreaptă spre al patrulea succes, însă de la jumătatea celei de-a doua reprize s-a rupt totul. În minutul 60, antrenorul Militaru îl înlocuiește pe Bogdan Pop cu Giurgean, iar acesta avea să înscrie de trei ori în 30 de minute (în minutele 66, 83 și 89), păstrându-și echipa în plasa barajului pentru promovare.

 

Pentru argumentul lipsei de alte detalii, credem că sunt suficiente aceste cifre: șuturi pe poartă 1-7, posesie 45%-55%.

 

În etapa următoare, programată în 16 octombrie, de la ora 15.00, CS Unirea Ungheni 2018 joacă tot acasă, cu CS Ocna Mureș, echipă care a câștigat în această etapă, pe teren propriu, pentru prima dată în 5 etape (are o victorie și 4 înfrângeri, înaintea etapei a 5-a era pe ultimul loc în serie).

 

Iată rezultatele complete din etapa a 5-a, Seria 9 – Liga III:

 

Unirea Ungheni – Unirea Dej:

Avântul Reghin – Sănătatea Cluj: 1-2 (0-1)

CS Ocna Mureş – AFC Unirea 1924: 2-1 (1-1)

Industria Galda – CSO Cugir: 1-4 (0-3)

Sticla Arieşul Turda – CS Hunedoara: amânat.

 

* Foto: dej24.ro

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare