CRONICĂ DE MECI – Unirea Ungheni pierde acasă, categoric, în ultima etapă a campionatului și încheie sezonul pe locul 5

Unirea Ungheni a pierdut, categoric, 0-3 (0-1) pe teren propriu, cu Sticla Arieșul Turda, în ultima etapă (a 18-a) a campionatului și a încheiat primul sezon după revenirea în Liga a III-a pe locul 5, după ce la un moment dat își făcea speranțe de promovare.

 

Antrenorul Unirii Ungheni, Ioan Pop, i-a folosit în această partidă pe: Eremias (min. 46 Feier) – Trăistar, Birtalan, Dumbrăvean, Bucur (min. 63 Iușan), Moț (min. 63 Vidrășan), Onețiu (min. 46 Roșca), Iliescu, Pogăcean (min. 63 Potor), Caliani, Petriș.

 

Oaspeții au câștigat fără emoții, la scor de forfait la Ungheni, echipa antrenată de Artur Podar deschizând scorul în min. 9, după ce golgheterul turdenilor, Florin Dan, a înscris din penalty acordat de arbitrul Anghelina în urma unui henț al lui Dumbrăvean. Gazdele au 3 ocazii în 2 minute, Petriș, Iliescu și Pogăcean nereușind să-l învingă pe Onciu.

 

În repriza secundă, Sticla Arieșul Turda a mai înscris de două ori, prin același Florin Dan (min. 52 – care putea semna un hat-trick, unul din șuturile sale lovind transversala, după ce l-a lobat pe Feier, introdus la pauză) și Lemnaru (printr-un gol în prelungirile partidei, cu capul, din centrarea lui Paleoca – și el având anterior, în min. 82, un șut în transversală, din interiorul careului mare). Unirea putea reveni în joc în min. 79, când Iliescu execută bine o lovitură liberă, Onciu respinge cu dificultate și greșit, în față, însă Cordoș trage pe lângă poartă.

 

Cinstit vorbind, gazdele au scăpat rușinos, dar ieftin din acest ultim meci, scorul putând fi mult mai mare. În urma victoriei, Sticla Arieşul Turda a încheiat pe locul 4 un sezon în care a punctat mai mult în retur, iar Unirea Ungheni a terminat pe locul 5, cu 26 de puncte (doar 10 puncte fiind acumulate în retur, unul dezamăgitor pentru echipa mureșeană).

 

Unirea Ungheni – Sticla Arieşul Turda: 0-3, au marcat Florin Dan (min. 7, 61), Valentin Lemnaru (min. 83).

 

* Foto: @ TurdaNews

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare