DAVID POPOVICI reia competițiile

SPORT. După o vară plină de competiții și medalii, David Popovici a avut timp de relaxare pentru o lună, iar în luna octombrie a reînceput antrenamentele alături de Adrian Rădulescu.
Prima competiție la care va participa campionul va fi azi la Otopeni la Campionatele Naționale în bazin scurt, acolo unde s-au desfășurat CE de juniori în bazin olimpic și unde David a cucerit patru medalii de aur și un argint.
De aici va continua competițiile în luna decembrie, la Campionatele Mondiale din Australia.

În competiția de la Otopeni, David Popovici s-a înscris în cinci probe: 100, 200 metri liber (joi și vineri), 100 metri mixt (sâmbătă), 100 metri fluture (duminică) și 400 metri liber (duminică).
Alături de David, va concura și Robert Glință care este înscris în probele de 50, 100, 200m spate, 50m liber și 100m mixt.
În cadrul CN de la Otopeni vor mai evolua și Bianca Costea, dar și Vlad Stancu, înotători care au cucerit în această vară medalii mondiale și europene la juniori.

Competiția se desfășoară în două sesiuni, cea de dimineață, care debutează la 9:00, când au loc seriile, și cea de seară, când au loc finalele.

Biletele pentru spectatori au prețuri de 5 lei pentru copiii până în 14 ani și 10 lei pentru cei peste 14 ani și adulți în prima parte a zilei și 10 lei pentru prima categorie, respectiv 25 pentru a doua în sesiunea de seară.

Competiția va fi transmisă pe pagina de Facebook a federației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare