DECIZIE – CSM Târgu Mureș, la turneul de promovare în Liga Națională de handbal feminin

0
1192

HANDBAL FEMININ. Conform deciziei Consiliului de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal, care a “înghețat” sezonul regulat 2019-2020 în toate diviziile valorice, CSM Târgu Mureș va participa la turneul de promovare în Liha Națională de handbal feminin (a Florilor).

 

Clasamentele Diviziei A au fost închise cu clasările actuale, CSM Târgu Mureș ocupând locul 2 în seria D, cu 41 de puncte adunate în 17 meciuri (13 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri, golaveraj 523-401), fiind devansată doar de ACS Crișul Chișineu-Criș. Nicio echipă nu va retrograda.

 

Decizia FRH prevede ca promovarea în Liga Națională să se realizeze în urma disputării (la cel puțin 30 de zile de la reluarea antrenamentelor în sală) unui turneu final la vor participa cele mai bine clasate 8 echipe din cele 4 serii (deși nu toate au disputat un număr egal de meciuri).

 

Conform hotărârii, cele 8 echipe care vor participa la turneul de promovare în Liga Națională sunt CSM Galați, HCF Piatra Neamț (ambele din seria A); CSU Neptun Constanța, CSU Știinta București (ambele din seria B); CS Dacia Mioveni 2012, CS Activ Prahova Ploiești (ambele din seria C); ACS Crișul Chișineu-Criș, CSM Târgu Mureș (ambele din seria D).

 

Din cele 8 echipe, primele 3 se vor califica în Liga Națională (iar în cazul în care acestea nu pot onora participarea în Liuga Națională, va avea drept de înscriere restul echipelor, în ordinea clasării la turneul de promovare).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ