DECIZIE – Se mută arhivele Tribunalului Mureș și Judecătoriei Târgu Mureș: află noua locație

0
943

MUTARE ARHIVE. Arhivele Tribunalului Mureș și a Judecătoriei Târgu Mureș se mută, temporar, pe perioada desfăşurarii lucrărilor de consolidare şi modernizare a sediului de pe strada Justiției din Târgu Mureș pe strada Gheorghe Doja nr. 250, la etajul I al clădirii fostului Liceu Tehnologic “Emil A. Dandea” – imobil nefuncțional din anul 2013, când Liceul Tehnologic s-a desființat, prin comasare cu Grupul Şcolar “Ion Vlasiu”.

 

Solicitarea alocării unui spațiu de aproximativ 600 de metri pătrați pentru mutarea arhivelor a fost făcută municipalității, de Tribunalul Mureș, încă din luna noiembrie 2019, iar acum, după avizarea pozitivă de serviciul Primăriei, va fi pusă în practică, contractul de comodat (cu titlu gratuit) urmând să fie semnat pe o perioadă de 2 ani – cu posibilitatea prelungirii pe încă un an.

 

Andrada VLAS

 

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ