DECIZIE – Spectacolele de la Teatrul Studio din Târgu Mureș încep cu o oră mai repede decât programul tradițional, din cauza restricțiilor orare de circulație

0
80

OFICIAL. Începând de sâmbătă, 13 martie 2021, toate spectacolele Teatrul Studio al Universității de Arte din Târgu Mureș vor începe la ora 18.00. Decizia va fi în vigoare până la ridicarea restricțiilor orare de circulație, când se va reveni la ora tradițională de spectacol, 19.00.

 

Reprezentațiile care încă mai au locuri disponibile sunt cele din 27 și 28 martie ale spectacolului “10”, de Székely Csaba. Biletele se pot procura de la casieria Teatrului Studio (str. Koteles Samuel nr.6) cu o oră înainte de fiecare reprezentație. Rezervări se pot face pe site-ul teatrulstudio.ro sau prin email pe adresa rezervari@uat.ro.

 

Locurile în sala Teatrului Studio sunt limitate la 30% din capacitate, conform normelor în vigoare, iar accesul publicului în sală se face doar după verificarea temperaturii și doar cu masca de protecție,a informat Cristi Bojan, PR & Marketing – Universitatea de Arte din Târgu Mureș. De asemenea, este obligatorie purtarea măștii de protecție pe toată durata reprezentației.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ