Deschiderea a peste 30 de magazine în toată țara: succesul tânărului antreprenor din Iași

ANTREPRENORIAT. Alexandru Bălțătescu, un antreprenor din Iași, a transformat o simplă inspirație din Italia într-o afacere de succes în România. Totul a început acum trei ani, când, inspirat de conceptul magazinelor din Italia unde clienții pot cumpăra detergenți în recipiente reutilizabile, Alexandru și-a deschis primul magazin la Holboca. Ideea de a permite oamenilor să cumpere cantitatea exactă de detergent de care au nevoie, în recipiente proprii, a captat rapid atenția consumatorilor.

Astăzi, afacerea lui Alexandru a crescut semnificativ, având peste 30 de locații deschise în diverse orașe din România, inclusiv în Iași, Târgu Mureș și în comuna Belcești. Mai mult, a extins cu succes și în Republica Moldova, unde are deja 30 de magazine. Conceptul său de a promova utilizarea responsabilă a detergentelor, prin reutilizarea recipientelor, a fost foarte bine primit în rândul consumatorilor.

“Oamenii pot veni și cu un recipient de acasă și pot cumpăra strict cât au nevoie. Prețurile sunt foarte accesibile, iar noi le asigurăm consumatorilor un produs sigur și de calitate”, a explicat Alexandru Bălțătescu. Printre cele mai populare produse se numără detergentul de rufe, balsamul și săpunul de mâini, iar feedback-ul din partea clienților a fost extrem de pozitiv.

Întrebat despre viitorul afacerii sale, Alexandru a declarat că intenționează să continue să extindă rețeaua de magazine, să aducă noi inovații în gama de produse și să promoveze în continuare conceptul de consum responsabil. Succesul său rapid în piața locală și internațională este un exemplu inspirațional pentru tinerii antreprenori din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare