„Dragostea m-a găsit la 72 de ani” – Patrick Duffy povestește despre noua sa iubire, Linda Purl

LIFE. Patrick Duffy, cunoscut pentru rolul lui Bobby Ewing din celebrul serial „Dallas”, a găsit dragostea din nou la 72 de ani, în mod complet neașteptat. După moartea soției sale, dansatoarea de balet Carlyn Rosser, în 2017, Duffy nu credea că va mai trăi vreodată o poveste de iubire. Însă viața avea alte planuri pentru el. La începutul pandemiei de COVID-19, în 2020, Duffy și Linda Purl, actrița de 66 de ani cunoscută din „Happy Days”, s-au conectat prin intermediul FaceTime.

Relația lor a început online, o experiență nouă pentru amândoi. Inițial, apelurile lor pe FaceTime erau amicale, dar au evoluat rapid. În curând, au trecut la apeluri pe Zoom care durau între două și trei ore în fiecare seară. Aceste discuții lungi și sincere au permis celor doi să se cunoască profund, dincolo de bariera ecranului.

„În timp ce eram pe cale să încheiem una dintre discuțiile online, Patrick îmi spune „ne vedem mâine, te iubesc”, și-a amintit Linda.

După ce Patrick a realizat cât de puternice erau sentimentele sale pentru Linda, a decis să facă un gest curajos. A urcat în mașină și a condus 23 de ore pentru a ajunge la ușa ei. Aceasta a fost dovada incontestabilă a afecțiunii sale și de atunci, cei doi nu s-au mai despărțit.

„Am cerut permisiunea dacă pot să o sărut și de atunci suntem împreună”, a mărturisit Patrick Duffy.

Linda consideră că relația lor s-a datorat, în mare parte, pandemiei. „Nu cred că s-ar fi întâmplat la fel dacă nu ar fi fost pandemie, pentru că în viețile noastre normale înainte de aceasta nu am fi avut trei ore pentru stat pe Zoom”, a spus ea. Într-adevăr, pandemia a oferit celor doi timpul și spațiul necesar pentru a se conecta la un nivel profund.

Patrick a recunoscut că dragostea cu Linda a fost o surpriză completă. După ce și-a pierdut soția, nu credea că va mai experimenta vreodată asemenea sentimente. „N-am crezut niciodată că acest lucru se va întâmpla din nou. Nu m-am gândit niciodată că mă voi simți din nou așa. Sunt într-o relație incredibil de fericită”, a spus el.

Înainte de a se întâlni, ambii au avut vieți complexe și bogate în experiențe. Patrick Duffy a fost căsătorit cu Carlyn Rosser pentru peste 40 de ani și au avut împreună doi fii, Padraic (46 de ani) și Conor (40 de ani). Linda Purl a fost căsătorită de patru ori și are un fiu, Lucius Cary, de 26 de ani.

Acum, Patrick și Linda își împărtășesc fericirea și își trăiesc povestea de iubire fără rețineri. Patrick a numit-o pe Linda „cel mai frumos lucru din lume” și a conchis: „Nu căutam (dragostea), dar m-a găsit”. Această poveste este o dovadă că iubirea poate apărea în cele mai neașteptate momente și că niciodată nu este prea târziu pentru a găsi fericirea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare