Descoperă deliciile lactatelor Torockoi din Munții Transilvaniei

GOURMET. Transilvania se mândrește cu locuri frumoase și cu arome gastronomice unice, date de priceperea locuitorilor și de diversitatea arcului carpatic.

În inima  Munților Trascăului, o familie pasionată și dedicată a transformat tradiția într-o afacere de succes, producând lactate de cea mai înaltă calitate sub numele de Torockoi. Fabrica de lactate din Colțești, județul Alba, este un loc în care experiența îndelungată se întâlnește cu pasiunea pentru calitate și autenticitate.

De peste 25 de ani, familia din zonă a pus în aplicare rețete tradiționale și cunoștințe tehnologice moderne pentru a produce brânzeturi și lactate ce încântă simțurile și satisfac cele mai rafinate gusturi. Folosind lapte proaspăt de vacă, colectat de la fermierii din pitoreasca depresiune a Trascăului, Torockoi oferă o gamă diversă de produse lactate de înaltă calitate.

Printre brânzeturile emblemă se numără Apuseni, Trascău, Parmezan de Trascău, Puturoasă de Trascău și multe altele, fiecare purtând aroma specifică a munților Transilvaniei. În plus, sub brandul Torockoi se mai produc telemea, brânză de burduf, cașcaval, brânză topită, unt și smântână, fiecare având un gust distinct și autentic.

Recent, familia a îmbogățit gama de produse cu o nouă inovație: brânza maturată, semi-moale cu mucegai alb, denumită Floare de Colț, inspirată din rețetele franțuzești. Această delicatesă este o combinație perfectă între tradiție și inovație, aducând un gust nou și rafinat în universul brânzeturilor Torockoi.

Gustarea acestor brânzeturi rafinate poate fi completată cu vinuri alese cu grijă. Recomandările merg de la vinuri albe, liniștite sau spumante, până la vinuri roșii, în funcție de caracteristicile fiecărui sortiment de brânză.

Pentru cei dornici să experimenteze aceste delicii autentice, produsele Torockoi sunt disponibile la magazinul de desfacere din curtea Conacului Secuiesc din Colțești, precum și în diverse magazine și băcănii din întreaga țară. De asemenea, o vizită la Conacul Secuiesc din Colțești poate fi o experiență culinară de neuitat, unde puteți savura preparate tradiționale și autentice, completate de lactatele Torockoi.

Astfel, fie că sunteți pasionat de gastronomie sau doar căutați să experimentați arome autentice și tradiționale din Transilvania, lactatele Torockoi sunt alegerea perfectă pentru a vă încânta simțurile și a vă bucura de autenticitatea Munților Trascăului.

Pentru mai multe informații și pentru a explora întreaga gamă de produse, vizitați website-ul oficial al brandului Torockoi la www.torockoi.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare