Directorul Dacia anunță: după Duster, vor urma Bigster și o nouă generație Spring

NOUTĂȚI. Mihai Bordeanu, șeful mărcii Dacia în România, a anunțat că o nouă generație a modelului Duster va începe producția în doar câteva săptămâni la uzina din Mioveni. În cadrul evenimentului Automotive Industry Forum, el a dezvăluit planuri ambițioase pentru marca Dacia, subliniind direcția independentă de Renault și extinderea gamei de produse.

Potrivit lui Bordeanu, viitorul gamei Dacia va include atât modelul Bigster, un SUV de segment C mai mare decât Duster, cât și o nouă generație a modelului electric Spring. Acesta a subliniat importanța evoluției mărcii și a mândriei aduse de Duster, care a fost cel mai bine vândut SUV în Europa prin canalul de retail în ultimii șase ani.

Bordeanu a confirmat că noul Duster va intra în producție în curând la uzina din Mioveni și că planurile pentru Bigster includ lansarea în 2025. De asemenea, a adăugat că Dacia Spring, modelul electric accesibil, va avea o nouă generație în curând.

În ceea ce privește provocările viitoare, șeful mărcii Dacia a evidențiat digitalizarea drept un aspect crucial. A menționat că vânzările online prin platforma dacia.ro au crescut semnificativ, atingând 9.000 de unități în acest an, subliniind schimbările semnificative din ultimul deceniu în direcția digitalizării.

Bordeanu a subliniat și nevoia de mobilitate accesibilă pentru clienții Dacia, adresându-se statului român cu speranța de a primi sprijin în diverse domenii, cum ar fi infrastructura, educația și sănătatea. El a exprimat dorința de a vedea “surprize plăcute” care să faciliteze trecerea la următorul nivel de dezvoltare, subliniind că acestea ar putea accelera evoluția mărcii Dacia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare