Două noi rute Wizz Air din România către Leeds, Marea Britanie

TURISM. Wizz Air a anunțat astăzi că va opera două noi rute din România către Leeds, Marea Britanie, începând cu octombrie 2022. Zborurile sunt acum disponibile din Cluj-Napoca și București către Aeroportul Leeds Bradford. Locurile pentru noile servicii sunt deja disponibile online, de la prețuri începând de la 24,99 EUR / 119 RON.
 
Aceste noi rute se adaugă la rutele low-cost Wizz Air existente în Europa și Orientul Mijlociu, operate din Cluj-Napoca și București. Începând cu 31 octombrie, Wizz Air va oferi trei zboruri săptămânale de pe Aeroportul Internațional ‘Avram Iancu’ din Cluj către Leeds, în fiecare luni, miercuri și vineri. Zborurile de pe Aeroportul Internațional ‘Henri Coandă’ din București către Leeds vor fi operate cinci zile pe săptămână, începând cu 1 noiembrie, în zilele de marți, joi, vineri, sâmbătă și duminică.
 
Daria Sergeeva, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: “Wizz Air este cel mai mare operator din Cluj-Napoca și București, iar noi ne angajăm să oferim cât mai multe oportunități de călătorie pasagerilor noștri din România. Aceste noi rute vor oferi o nouă destinație interesantă către unul dintre cele mai captivante orașe din Marea Britanie, aflat în inima țării, precum și o rută alternativă pentru vizitarea prietenilor și a familiei”. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii la bordul uneia dintre cele mai tinere, moderne și durabile flote de aeronave din lume!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare