Echipa Delta Force din Arad – medalii și premii la la Olimpiada Globală de Robotică din Singapore

OLIMPIADĂ. Echipa Delta Force din Arad a reprezentat România la Olimpiada Globală de Robotică din Singapore, obținând o medalie de argint și o medalie de bronz, alături de două premii prestigioase: Social Media Award și Safety Award. Această echipă talentată și dedicată a demonstrat că România are un potențial remarcabil în domeniul robotică și tehnologie.

La eveniment, membrii echipei Delta Force au dat dovadă de abilități tehnice și au luat parte la provocările tehnologice propuse de competiție. De asemenea, au promovat conceptul STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică) și au colaborat cu echipele din alte țări.

Această realizare notabilă a fost întâmpinată cu bucurie și mândrie de comunitatea din Arad. Primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, a felicitat echipa Delta Force pentru reprezentarea mândră a orașului și a României la acest eveniment de anvergură internațională.

Echipa Delta Force a demonstrat că este un exemplu de succes pentru generațiile actuale și viitoare, și a adus onoare și prestigiu Aradului și țării în competiția mondială de robotică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare