Echipa Food’Venture condus de Lengyel Szabolcs din Sovata, marele câștigător la Concursul de Gătit BBQ din Bulgaria

GASTRONOMIE. Echipa Food’Venture din Sovata, sub conducerea talentatului chef Lengyel Szabolcs, a triumfat la campionatul de gătit BBQ din Bulgaria, obținând rezultate impresionante la diverse probe de concurs. Participarea lor a fost marcată de o serie de victorii remarcabile, consolidându-și poziția în lumea gastronomiei internaționale.

Rezultatele echipei Food’Venture:

  • Locul 1 la proba de Pui 🥇
  • Locul 2 la proba de Coaste 🥈
  • Locul 1 la proba de Porc 🥇
  • Locul 1 la proba de Brisket 🥇
  • Locul 1 la proba Mistery Box 🥇
  • Locul 1 Câștigătorul general 🏆🏆🏆

Campionatul de gătit BBQ din Bulgaria este unul dintre cele mai prestigioase evenimente gastronomice din regiune, reunind cei mai buni bucătari și echipe de gătit din întreaga Europă. Competiția cuprinde diverse probe, fiecare testând abilitățile, creativitatea și cunoștințele culinare ale participanților.

Sub conducerea lui Lengyel Szabolcs, echipa Food’Venture a demonstrat o excelență culinară deosebită, obținând locul 1 la patru dintre cele mai importante probe ale concursului și locul 2 la proba de Coaste. Performanța lor excepțională la proba Mistery Box, unde ingredientele sunt dezvăluite pe loc, a evidențiat abilitatea echipei de a se adapta și de a crea preparate delicioase într-un timp foarte scurt.

Lengyel Szabolcs a declarat: „Suntem extrem de mândri de rezultatele obținute. A fost o competiție dură, cu mulți participanți talentați, dar munca în echipă și pasiunea pentru gătit ne-au ajutat să ne depășim limitele și să obținem aceste premii.”

Această victorie aduce o mare onoare și recunoaștere echipei Food’Venture și comunității din Sovata, demonstrând că talentul și dedicarea pot conduce la succes pe scena internațională.

Felicitări echipei Food’Venture și lui Lengyel Szabolcs pentru performanța lor remarcabilă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare