Electrica Furnizare avertizează clienții cu privire la posibilele schimbări ale prețurilor de energie electrică

ENERGIE ELECTRICĂ. Electrica Furnizare, unul dintre cei mai importanți furnizori de energie electrică pentru clienții casnici, a emis o notificare către clienții a căror contracte se apropie de expirare, avertizându-i cu privire la posibilele modificări ale prețurilor în cazul în care legislația actuală de plafonare a prețurilor va suferi schimbări.

În notificarea trimisă clienților, Electrica Furnizare prezintă noile oferte cu prețuri finale stabilite conform legislației actuale, care sunt între 68 de bani și 1,3 lei pe kilowatt-oră (kWh), în funcție de consum. Totuși, există două aspecte importante de menționat în cadrul acestei notificări.

În primul rând, noile oferte sunt valabile doar până la sfârșitul anului 2024, ceea ce indică o limitare a termenului de aplicare a acestor prețuri.

În al doilea rând, Electrica Furnizare a atras atenția clienților cu privire la posibilitatea schimbării legislației referitoare la plafonarea prețurilor, care ar putea afecta prețurile aplicate începând cu 31 decembrie 2024. Compania a subliniat că în cazul în care actuala legislație va fi modificată sau anulată, prețurile plafonate nu vor mai fi aplicabile, iar prețul energiei electrice va fi de 0,71635 lei/kWh fără TVA. Acest preț va fi valabil până la sfârșitul anului 2024 și va include tarifele reglementate, taxele și contribuțiile stabilite de autorități.

Astfel, Electrica Furnizare a dorit să-și avertizeze clienții cu privire la posibilele schimbări ale prețurilor în viitor și la impactul acestora asupra costurilor finale ale energiei electrice. Este important de menționat că aceste modificări pot influența semnificativ cheltuielile clienților, iar compania a oferit informații detaliate cu privire la acest aspect în notificarea trimisă către aceștia.

Electrica Furnizare a adoptat o abordare proactivă pentru a informa clienții despre posibilele schimbări ale prețurilor și pentru a-i pregăti pentru eventuale modificări în ceea ce privește costurile energiei electrice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare