Electrica Furnizare va instala panouri fotovoltaice pentru Transavia

ENERGIE. Electrica Furnizare își consolidează poziția pe piața serviciilor și soluțiilor energetice prin demararea unui nou parteneriat în domeniul energiei verzi cu Transavia, liderul local al pieței de carne de pui. În prima fază a parteneriatului, 6.480 de module fotovoltaice vor fi instalate în 10 locații Transavia din zona Brașovului.
 
Electrica Furnizare continuă extinderea parteneriatelor pe piața soluțiilor și serviciilor energetice pentru o dezvoltare durabilă a tuturor industriilor din România. Suntem o companie reprezentativă pentru industria energetică la nivel național, una dintre preocupările noastre constante fiind susținerea tranziției către o energie axată pe surse regenerabile care să implice emisii scăzute de carbon. Suntem onorați să dezvoltăm împreună cu partenerul nostru, Transavia, proiecte la cheie care vor produce energie verde pentru a satisface necesarul de energie, protejând în același timp mediul înconjurător. Fiind selectați de partenerul nostru ca furnizor preferat de servicii și soluții energetice, ne propunem să extindem acest parteneriat prin dezvoltarea de noi produse și concepte, în zona operațională, astfel încât să contribuim la dezvoltarea durabilă a Transavia”, a declarat Iulian Matei, Director al Departamentului Clienți Cheie Furnizare Energie Electrică.
 
Instalarea celor 6.480 de module fotovoltaice de 540Wp se va face atât la sol, cât și pe acoperișul clădirilor din punctele de lucru Transavia, puterea totală instalată fiind de 3,5 MWp.
 
“Parte a celei mai mari investiții în energie verde din sectorul alimentar românesc, pe care compania noastră a inițiat-o în acest an, parteneriatul cu Electrica Furnizare va contribui semnificativ la atingerea obiectivului nostru de eficiență energetică prin care Transavia își propune să își asigure aproape integral, până la sfârșitul anului 2023, necesarul de energie. Acest proiect, derulat împreună cu Electrica Furnizare, face parte din strategia de sustenabilitate, de la cereale la furculiță, prin care Transavia se angajează să protejeze resursele pentru generațiile viitoare, acționând responsabil față de oameni, animale, comunități și mediu”, a declarat Ovidiu Oprița, Director General Adjunct, Transavia.
 
Parteneriatul dintre cele două companii va contribui la reducerea emisiilor de CO2 cu peste 962,8 tone pe an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare