ELIMINATE DIN CUPĂ – Sirius Târgu Mureș a ratat calificarea în semifinalele Cupei României, după ce a pierdut acasă cu Municipal Alexandria

0
79

BASCHET FEMININ. Joi, 6 ianuarie 2022, în Sala Sporturilor din Târgu Mureș, în meci contând ca retur al sferturilor de finală a Cupei României la baschet feminin, BC Sirius Târgu Mureş a pierdut, cu 49-43 (18-17, 12-10, 8-12, 11-4), partida cu CS Municipal Alexandria și a ratat calificarea în turneul Final Four, după ce a terminat la egalitate (64-64), în deplasare, meciul tur.

 

Pornită cu prima șansă de calificare, Sirius a fost învinsă în ultimele 5 minute, moment în care conducea cu 41-40. Echipa din Teleorman a întors scorul pe final, în ultimele 5 minute gazdele marcând doar 2 puncte, iar oaspetele, 9 puncte. De la târgumureșence s-au remarcat americancele Ruth Helena Sherrill și  Dalishia Denisa Griffin, ambele cu câte 12 puncte înscrise (Sherill a avut și 11 recuperări, iar Griffin, 10 recuperări).

 

De la învingătoare s-au evidențiat Myriam Estela Lara Ackerman (16 puncte și 13 recuperări) şi Aleksandra Petrova (15 puncte și 5 recuperări). În Final Four (programat în perioada 26-27 februarie 2022) s-au calificat Municipal Alexandria, CS Municipal Satu Mare, Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanţa şi ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe (care este și deţinătoarea Cupei României).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ