ELIMINATE DIN CUPĂ – Sirius Târgu Mureș a ratat calificarea în semifinalele Cupei României, după ce a pierdut acasă cu Municipal Alexandria

BASCHET FEMININ. Joi, 6 ianuarie 2022, în Sala Sporturilor din Târgu Mureș, în meci contând ca retur al sferturilor de finală a Cupei României la baschet feminin, BC Sirius Târgu Mureş a pierdut, cu 49-43 (18-17, 12-10, 8-12, 11-4), partida cu CS Municipal Alexandria și a ratat calificarea în turneul Final Four, după ce a terminat la egalitate (64-64), în deplasare, meciul tur.

 

Pornită cu prima șansă de calificare, Sirius a fost învinsă în ultimele 5 minute, moment în care conducea cu 41-40. Echipa din Teleorman a întors scorul pe final, în ultimele 5 minute gazdele marcând doar 2 puncte, iar oaspetele, 9 puncte. De la târgumureșence s-au remarcat americancele Ruth Helena Sherrill și  Dalishia Denisa Griffin, ambele cu câte 12 puncte înscrise (Sherill a avut și 11 recuperări, iar Griffin, 10 recuperări).

 

De la învingătoare s-au evidențiat Myriam Estela Lara Ackerman (16 puncte și 13 recuperări) şi Aleksandra Petrova (15 puncte și 5 recuperări). În Final Four (programat în perioada 26-27 februarie 2022) s-au calificat Municipal Alexandria, CS Municipal Satu Mare, Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanţa şi ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe (care este și deţinătoarea Cupei României).

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare