EVENIMENT – AWAKE lansează tema celei de-a treia ediții, cu eseul vizual #BohemianBlast

AWAKE 2019. Domeniul Teleki își deschide porțile în 2019 pentru #NewBohemians: creativi, minți libere, pasionate de reinventare. Cultura neo-boemă este explorată în cele 3 părți ale documentarului. Primul episod #BohemianBlast – A way back to ourselves poate fi vizualizat AICI.

 

#AWAKE3 vine în 2019 cu o experiență muzicală atent curatoriată: Netsky, Pussy Riot, Dirtyphonics Live, Lady Leshurr, De Staat, Triggerfinger, AJ Tracey si mulți alții. AWAKE este cel mai așteptat festival boutique, cu o experiență completă și multidisciplinară: lectură sub copacii seculari la Forest Library, filme de Cannes sau piese de teatru independente la Cinema si Theatre Under the Bridge, relaxare cu yoga și pilates la Serenity Meadow, sau accesoriile perfecte în tema festivalului la Bazar. Platforma de discuție, Feed Your Mind, activează doza necesară de inspirație cu panel-uri și workshopuri inovatoare.

 

AWAKE 2019 te așteaptă în perioada 15-18 august la Castelul Teleki din Transilvania, Gornești, Mureș. Biletele sunt disponibile la tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro și eventim.ro. Abonamentele de 4 zile Early Bird sunt disponibile la preturile de 179 lei sau 209 lei cu camping inclus.

 

Organizatori: Emagic, Culturaft.

Parteneri media principali: Radio Guerrilla, UTV, Promenada, Phoenix Media, Le Squad.

Sponsori: BCR / George, Beck, Coca Cola, Rompetrol, BDG (Jagermeister, Bacardi), RedBull, Liliac.

Parteneri instituționali: Primăria Gornești, Consiliul Județean Mureș, UAR Mureș, Take a Stand.

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare