EVENIMENT – Factory ART Gallery, o demonstrație de artă urbană eclectică, în fosta Uzină Foto din Târgu Mureș

0
212

VERNISAJ. Vineri, 26 iulie, la ora 18.00, în fosta Uzină Foto din Târgu Mureș (situată pe strada Plopilor nr. 12 – cartierul Unirii), ART & The City vernisează deschiderea Factory ART Gallery, eveniment care se va desfăsura pe durata a trei zile, 26-28 iulie, și în deschiderea căruia cei prezenți vor avea parte de un concert live susținut de tânărul violonist C.A. Strings.

 

Factory ART Gallery a fost gândit ca o demonstrație de artă urbană eclectică, care reunește diferite genuri artistice, atât clasice cât și moderne, fiind o expoziție de grup a unor artiști locali care se exprimă prin graffiti, pictură pe pânză, printuri digitale, grafică și fotografie.

 

 

 

La eveniment sunt invitați toți cei interesați de o experiență artistică neconvențională desfășurată într-o locație industrială, simbol al orașului Târgu Mureș.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here