EVENIMENT – Factory ART Gallery, o demonstrație de artă urbană eclectică, în fosta Uzină Foto din Târgu Mureș

0
363

VERNISAJ. Vineri, 26 iulie, la ora 18.00, în fosta Uzină Foto din Târgu Mureș (situată pe strada Plopilor nr. 12 – cartierul Unirii), ART & The City vernisează deschiderea Factory ART Gallery, eveniment care se va desfăsura pe durata a trei zile, 26-28 iulie, și în deschiderea căruia cei prezenți vor avea parte de un concert live susținut de tânărul violonist C.A. Strings.

 

Factory ART Gallery a fost gândit ca o demonstrație de artă urbană eclectică, care reunește diferite genuri artistice, atât clasice cât și moderne, fiind o expoziție de grup a unor artiști locali care se exprimă prin graffiti, pictură pe pânză, printuri digitale, grafică și fotografie.

 

 

 

La eveniment sunt invitați toți cei interesați de o experiență artistică neconvențională desfășurată într-o locație industrială, simbol al orașului Târgu Mureș.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ