EVENIMENT – Festivalul Awake 2020, Gornești (Mureș): când începe, cât durează, ce artiști și-au confirmat prezența

0
384

AWAKE 2020. Festivalul Awake reveni pe domeniul Teleki din Gornești (jud. Mureş) în perioada 14-16 august 2020, durata evenimentului fiind scurtată cu o zi față de ediția de anul trecut (în 2019, Awake a fost organizat timp de 4 zile, între 15 și 18 august).

 

Organizatorii Awake au reușit deja să-și asigure prezența la ediția din 2020 a englezului JP Coooper, împlinind o promisiune făcută fanilor în vara anului trecut, când cântărețul și compozitorul englez John Paul Cooper (36 de ani, foto mic dreapta) a decis să se retragă din concerte (implicit și de la Awake 2019) pentru a reuși să-și finalizeze noul album. JP Cooper a devenit cunoscut în urma colaborării cu Jonas Blue la Perfect Strangers, single certificat cu Discul de Platină în Marea Britanie.

 

De asemenea, la ediția din acest an au confirmat deja prezența avangardiști bosniaci de la Dubioza Kolektiv (grup dub rock cunoscut pentru stilul lor crossover mix), Middlemist Red (Ungaria – rock psihedelic), Robin and the Backstabbers (România – pop melodramatic), Nane (România – hip-hop, trap, rap), Byron (România – alternative rock), Žagar (Ungaria – electronic, jazz, indie rock), Grasu XXL (România – hip-hop) și Vița de Vie (România – alternative rock) – vă informăm și despre ceilalți artiștii participanți la ediția 2020, pe măsură ce aceștia își confirmă prezența.

 

Andrada VLAS

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ