EVENIMENT – În Tîrgu Mureș se deschide cel mai mare târg dedicat jocurilor de societate din România: „Zilele jocurilor – boardgamers convention”

JOCURI DE SOCIETATE. Vineri, 23 noiembrie, la Teatrul Național din Tîrgu Mureș, se deschid „Zilele jocurilor – boardgamers convention”, cel mai mare târg dedicat jocurilor de societate din România.

 

În cadrul târgului, la care participă producători, distribuitori, ratileri și magazine de jocuri, se vor putea juca cele mai noi și populare jocuri, vor avea loc concursuri cu premii, iar jocurile prezentate se vor vinde la prețuri promoționale. De asemenea, a fost amenajată o zonă specială în care designerii de jocuri își pot testa prototipurile împreună cu vizitatorii, va avea loc și un concurs de design, la care premiul cel mare constă în publicarea jocului la o editură internațională de succes, dar și finala Campionatului Național de Catan, cel mai popular joc din România.

 

„Ne așteptăm la un număr record de participanți, pentru că târgul a crescut la fiecare ediție. Așteptăm să vină familii cu copii, jucătorii ocazionali, dar și cei înrăiți, cu colecții de sute de jocuri. Oferta de jocuri care va fi prezentă în cadrul târgului este cea mai mare din țară, iar distribuitorii vin cu prețuri speciale pentru cei care vor să cumpere cadouri de Moș Nicolae sau de Crăciun. Am ajuns la a patra ediție și lumea știe deja că la Zilele jocurilor poți veni și doar să te joci, nu trebuie să știi jocurile de dinainte sau să stai să citești regulamente. Pe lângă multe concursuri și promoții avem și deja tradiționala tombolă, concursul de design și finala Campionatului Național de Catan, cel mai popular joc din România”, a comunicat Mihai Ungureanu, organizator al evenimentului.

 

Târgul “Zilele jocurilor” este deschis de vineri, 23 noiembrie, ora 10, până duminică 25 noiembrie ora 17, la Teatrul Național Tîrgu Mureș. Intrarea este gratuită.

 

Andrada VLAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare