EVENIMENT – Toboșarul Cetății Sighișoara, la un nou vernisaj al lucrărilor sale de artă plastică

0
411
Dorin Stanciu (foto: transylvaniamylove.wordpress.com)

PICTURĂ. Începând de sâmbătă, 12 ianuarie 2019, și până la sfârșitul lunii ianuarie, la Sala Sander din Sighișoara (situată pe strada Turnului nr. 1), este deschisă expoziția de pictură „Călătoria”, a artistului plastic local Dorin Stanciu (43 de ani). Vernisajul expoziției are loc la ora 12.

 

Dorin Stanciu s-a născut la 11 septembrie 1975, este absolvent al Facultății de Arte plastice și Decorative – secția pictură a Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca. Este membru al Uniunii  Artiștilor Plastici din România – filiala Cluj și al Asociației Artiștilor plastici “Alma Mater Castrum Sex” Sighișoara și predă Educație vizuală la liceele „Timotei Cipariu” din Dumbrăveni și „Joseph Haltrich” din Sighișoara.

 

Stanciu, un veritabil brand al municipiului mureșean, fiind cunoscut și în rolul de toboșar al Cetății Sighișoara.

 

Andrada VLAS



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ