EVENIMENT – Vineri, “Noapte de vis” la Grădina Zoologică din Târgu Mureș

0
81

DREAMNIGHT AT ZOO. Vineri, 10 iunie 2022, începând cu ora 18.00, la Grădina Zoologică din Târgu Mureș va avea loc, pentru al cincilea an, evenimentul “Noapte de vis la Zoo” / “Dreamnight at Zoo”, dedicat copiilor cu dizabilități, copiilor bolnavi cronic și familiilor acestora.

 

Dreamnight at Zoo a fost inițiată în anul 1996 de Grădina Zoologică din Rotterdam (Olanda), iar de atunci 288 de grădini zoologice din întreaga lume s-au alăturat acestei inițiative. Evenimentul din acest an organizat în Târgu Mureș va reuni participanți din mai multe județe, invitați să petreacă o seară magică la Grădina Zoologică.

 

* Foto generică: @Zoo Knoxville

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ