Evenimentul “Parada Taurilor” revine la Sângeorgiu de Mureș

EVENIMENT. Evenimentul anual “Parada Taurilor”, unic în țară, va reveni în Sângeorgiu de Mureș pe 7 octombrie. Această paradă, organizată de specialiștii mureșeni, are ca scop prezentarea celor mai frumoase exemplare de bovine din rase specializate pe producția de lapte și carne.

Ediția a 21-a a “Paradei Taurilor” va avea loc în data de 7 octombrie, începând cu ora 11:00, la Sângeorgiu de Mureș. Evenimentul are o tradiție de peste 20 de ani în zonă și este susținut de experții în genetică și reproducție zootehnică de la compania Semtest BVN Mureș.

Inițiată în anul 2001, prima paradă a avut loc la un nivel restrâns, cu participarea unui grup mic de fermieri, colaboratori și medici veterinari. Cu trecerea anilor, directorul general al Semtest BVN Mureș, ing. Valer Radu Sician, a dezvoltat evenimentul, care acum atrage atenția asupra importanței reproducerii în industria zootehnică din România.

La “Parada Taurilor” din acest an, spectatorii vor putea admira exemplare de elită din rase specializate pentru producția de lapte și carne. Evenimentul reprezintă o oportunitate valoroasă pentru fermieri și specialiștii din domeniul agricol de a se întâlni și de a împărtăși cunoștințe și experiențe în domeniul zootehnic.

Această paradă unică în România continuă să promoveze dezvoltarea sectorului agricol și importanța acestuia în economie, punând în evidență rolul vital al reproducției de calitate în producția agricolă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare