FACILITATE – În Reghin, clienții UniCredit Bank au posibilitatea de a retrage numerar în euro de la bancomat

0
613

EURO DE LA BANCOMAT. Începând de luni, 5 aprilie 2021, clienţii UniCredit Bank din municipiul Reghin au posibilitatea de a retrage numerar în euro, respectiv în bancnote de 50 de euro, de la o multifuncţională de tip BNA (bancomat multifuncțional) din reţeaua băncii.

 

Terminalul de la care vor putea fi realizate aceste retrageri este amplasat în sucursala UniCredit Bank din Reghin (strada Mihai Viteazul nr. 9-11). În primă fază, UniCredit bank oferă clienților săi această facilitate în 12 oraşe din ţară: Reghin, Bucureşti, Bacău, Vaslui, Suceava, Botoşani, Bistriţa, Braşov, Râmnicu Vâlcea, Ploieşti, Slatina şi Reşiţa).

 

Ulterior, reţeaua de puncte care permit retrageri în euro va fi extinsă progresiv, a anunțat UniCredit Bank.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ