FOTBAL – Avântul Reghin câștigă, la Cluj, primul meci oficial din 2021 cu un gol marcat în ultimele minute

0
572

LIGA A III-A. Sâmbătă, 3 aprilie 2021, la Jucu (jud. Cluj), Avântul Reghin a întâlnit în etapa a 14-a a Seriei a 9-a din Liga a III-a CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca, echipă clasată pe locul 8, care n-a mai câștigat din 31 octombrie 2020.

 

Nici Avântul nu venea după o pasă prea bună, ultima victorie în capionat datând din 22 noiembrie 2020, însă experiența și locul superior din clasament (reghinenii sunt pe locul 4, cu 20 de puncte) îi puneau în postura de favoriți, chiar dacă au plecat la Cluj fără suspendatul Sergiu Chirilă și Bogdan Chirteș (accidentat), dar și fără Adrian Luca care a renunțat la fotbalul mare, optând pentru minifotbal (joacă la Nova Vita).

 

Răzvan Dan a început partida în următorul 11: Bucin – Truţă, Merdariu, Bugnar, Baki – Sergiu Luca, Paul Luca – Covaciu, Stavilă, Harko – Bujor. Avântul Reghin a dominat, dar s-a impus greu la Jucu, după ce clujenii au rămas cu un om mai puţin. Oaspeții au deschis scorul în minutul 15, prin Harko Karoly, însă prima repriză s-a încheiat la egalitate, după ce Creț a înscris în minutul 34 pentru 1-1.

 

Cu aproximativ jumătate de oră înainte de final, Cîmpean a fost eliminat, iar mureşenii au înscris spre finalul meciului, prin Vlad Bujor (minutul 88), înregistrând prima victorie într-un meci oficial din acest an. Sănătatea Cluj – Avântul Reghin 1-2 (1-1), au marcat Creţ (min. 34) / Harko (min. 15), Vlad Bujor (min. 88). În urma victoriei, Avântul face schimb de locuri cu conjudețeana Unirea Ungheni (care a pierdut la Unirea Dej), fapt important doar pentru statistică și mai puțin important în contextul în care șansele de intrare la primul baraj de promovare sunt aproape nule. Etapa următoare, în 9 aprilie, reghinenii joacă pe teren propriu cu AFC Unirea 1924.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ