LIGA NAȚIONALĂ – Medicina Târgu Mureş a pierdut și al doilea meci din turneul de la București: 0-3 cu CSM Lugoj

0
58

VOLEI FEMININ. CSU Medicina CNUE Târgu Mureş a pierdut și al doilea meci din al şaselea turneu al Diviziei A1 la volei feminin, desfășurat la București (în Sala Rapid), cu CSM Lugoj: 0-3 (19-25, 20-25, 17-25). A fost un meci echilibrat în privința blocajelor decisive (5-6) și al punctelor câștigate pe greșeala adversarei (21-21), însă lugojencele s-au impus datorită atacului net superior (38-25) și al serviciului (10-5 la puncte realizate direct din serviciu – ași).

 

De remarcat că târgumureșencele s-au ținut aproape de adversar în toate cele 3 seturi, însă nu au putut surmonta avantajul de 3-4 puncte, concretizat de fiecare dată prin forcingul de final al CSM Lugoj. Meciul a durat o oră și 12 minute, de la primul fluier al arbitrului clujean Andrei Savu (secund a fost arbitrul gălățean Lucian Năstase). Lugojencele au câștigat în minim de seturi, beneficiind de aportul decisiv al contingentului sârb (Zelenović, Čanak, Kocić și Koprivica), dar și de prestația excelentă a tinerei internaționale Florentina Popa (18 ani).

 

De la Medicina au punctat sârboaica Sara Pavlović (12 puncte), Isabela Florina Murariu (8 puncte), canadianca Andrea Mitrovic și americanca Paige Alexandra Alsten (câte 5 puncte), sârboaica Milica Jovanović (3 puncte) și turcoaica Gülay Gerçek (2 puncte). De la învingătoare s-au remarcat sârboaicele Marija Zelenović (18 puncte), Katarina Čanak (11 puncte), Nina Kocić (9 puncte) și Milena Koprivica (6 puncte) și Georgiana Florentina Popa (10 puncte).

 

Târgumureșencele dispută duminică, 4 aprilie, ultimul meci din turneul din Sala Rapid, cu penultima clasată, CS U NTT Data Cluj (acesta este și ultimul meci din sezonul regular, unul în care Medicina ocupă ultimul loc, 12, în clasamentul primei divizii).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ