Figyelj a jelekre – Fii atent la semne

0
80

JElEK. Az univerzum üzeneteit, a válaszokat kérdéseidre legtöbbször jelek formájában kapod. Légy éber, vedd észre ezeket! Ez lehet egy lepke, mi elszáll melletted, egy dal, ami felkelti figyelmed, egy gondolat, ami hirtelen megszületik. Vedd biztosra, hogy kérdéseidre mindig érkezik válasz.
 
SEMNE. De cele mai multe ori, primești mesaje din univers și răspunsuri la întrebările tale sub formă de semne. Fii atent, observă-le! Poate fi un fluture care zboară pe lângă tine, un cântec care îți atrage atenția, un gând care apare brusc. Asigurați-vă că întrebările Dvs. primesc întotdeauna răspuns.
 
Hajnal Csíki



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ