FINAL CU VICTORII – Avântul Reghin a încheiat seria meciurilor de pregătire, cu două victorii în ultimele două zile și se pregătește de reluarea campionatului

FOTBAL – REGHIN. CSM Avântul Reghin a încheiat seria celor 7 meciuri de pregătire programată în pauza comeptițională cu o victorie categorică, pe teren propriu, cu echipa de Liga a IV-a Mureșul Rușii Munți. A fost primul meci disputat pe iarbă, după cele șase partide amicale disputate pe terenuri sintice, din cauza condițiilor deplorabile pe care le au în sezonul rece terenurile din ligile inferioare (dar nu numai) din România.

 

În acest ultim meci de verificare înaintea reluării campionatului Ligii a III-a, antrenorul reghinenilor, Răzvan Dan, a început cu următorul 11: Bucin – Bugnar, Sergiu Chirilă, Merdariu, Baki Nimrod – Adrian Luca – Murar, Sergiu Luca, Covaciu, Harko – Bujor. Doar în aparență Dan a început cu o echipă defensivă, în fapt fiind o ultimă verificare a unei formule de joc foarte apropiată de cea pe care Avântul o va prezenta în ultima parte a acestui sezon, cu o linie de mijloc formată din jucători ofensivi.

 

Problema învingătoarei nu s-a pus niciun moment, diferența de valoare între cele două loturi fiind evidentă în favoarea echipei din liga superioară. Pentru reghineni au marcat  Sergiu Chirilă, Sergiu Luca și Murar (ultimul înscriind de două ori în poarta celor de la Rușii Munți). Scor final: Avântul – Mureșul 4-0.

 

Primul meci oficial din 2021 al echipei Avântul Reghin este programat în 12 martie 2021, de la ora 15.00, reghinenii urmând să întâlnească pe teren propriu ACS Sticla Arieșul Turda într-un meci care   contează pentru etapa a 11-a a Seriei a 9-a din cel de-al treilea eșalon valoric. După primele 10 etape, Avântul se clasează pe locul 3 (din cele 10 echipe ale seriei), cu 19 puncte obținute din 6 victorii și un egal. Sticla este pe locul 7, cu 11 puncte obținute din 3 victorii și două rezultate de egalitate.

 

La final, iată rezultatele obținute de CSM Avântul Reghin în cele 7 meciuri de pregătire din pauza competițională, serie încheiată cu 3 victorii, un egal și 3 înfrângeri (sigur, este mai puțin important bilanțul în contextul meciurilor de pregătire):

 

• 30 ianuarie: CSM Avântul Reghin – ACS Unu FC Gloria Bistrița: 1-1

• 3 februarie: Ocna Mureș – CSM Avântul Reghin: 3-2

• 6 februarie: CSM Avântul Reghin –  ACS Fotbal Comuna Recea (Liga a II-a): 1-2

• 21 februarie: SCM Zalău – CSM Avântul Reghin : 1-3

• 27 februarie: Someșul Dej – CSM Avântul Reghin: 3-0

• 4 martie: MSE Targu Mures (Liga a IV-a) – CSM Avântul Reghin: 2-3

• 5 martie: CSM Avântul Reghin – Mureșul Rușii Munți (Liga a IV-a): 4-0.

 

* Foto: @ CSM Avântul Reghin

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare